Sverigefinalen 24/9 2022

Lite hållpunkter gällande denna tävling är:

Vi har en kanonstart 09:00. Kom i god tid till receptionen för att hämta ut ditt scorekort samt tävlings info gällande denna dagen och en informations träff innan vi beger oss ut till våra respektive hål. Vår domare Thorsten Hellmark kommer att gå igenom de regler som gäller för dagen.

✔️ SAMLING 08:30 utanför klubbhuset

Spelet är kostnadsfritt för dig som vunnit en plats till Sverigefinalen. Det enda du behöver ta med dig är dina golfklubbor och ett glatt humör.

✔️ Efter avslutad runda lämnas scorekortet in i receptionen där sammanställningen av tävlingen görs så fort som möjligt.

Därefter kommer WAGC gänget att hålla en prisutdelning som vi gärna ser så många som möjligt på för att höja stämningen.

Detta gäller för resorten under denna dagen

 

Klubbhuset är öppet från kl 07.00

Kiosken är öppen för kaffe och fralla och enklare förtäring.

Bor du inte över på hotellet men vill ändå äta hotellet frukostbuffé erbjuder vi den för 99:- och förbokas genom att ringa 042-225546.

Dagens lunch serveras från kl 11.30-14.00. Därefter serveras lobbymeny med något som passar alla.

OBS! Vi har rangebollar i väldigt taskigt skick. Detta på grund utav att vår leverens av 15.000 nya rangebollar i våras uteblev pga gummibrist i världen. Och eftersom vi inte hittat någon som har kunnat leverera nya bollar mitt under säsongen så är vi glada för er förståelse för detta.

Den stora putting greenen vid klubbhuset är nysådd för året och återspeglar inte ännu samma kvalité och rull som ute på banan.