TÄVLING & VILLKOR

World Amateur Golfers Championship Sverige

World Amateur Golfers Championship är en unik tävling där vinnarna i varje handikappklass vara med och spela i världsfinalen. I vinsten ingår förutom tävlingsspel på fantastiska banor även hotellvistelse och aktiviteter kring själva tävlingen.

World Amateur Golfers Championship spelas idag i 48 länder. Varje land skickar vinnarna att spela i världsfinalen.

Mästerskapet börjar som en nationell tävling i länder runt om i världen, där vinnarna från fem handikapp klasser representerar sitt land både som ett lag och individuellt inom sin hcp-klass.

Nationella lag från hela världen utmanar varandra om VM-titeln liksom VM-titeln som individuell spelare i den egna klassen.

Sveriges final spelas på olika golfbanor från till år.

Tävlingsvillkoren finner du här.

World Amateur Golfers Invitational

World Amateur Golfers Invitational är en del av World Amatuer Golfers Championship. Tävlingen ger golfare möjlighet att uppleva detta världsomfattande mästerskap, utan att behöva kvalificera sig . World Amateur Golfers Invitational är en 2-manna lagtävling som spelas på samma banor som mästerskapet och med samma regler.

Bjud med din partner, familjemedlem eller vän

World Amateur Golfers Invitational är inte bara en stor upplevelse för golfare. Det finns mycket att ta del av även för icke-golfare som valfria och anpassade utflyktspaket sammansatta för att passa många olika intressen.