• 2019 års Sverigefinal

  Spelas på Lydinge GK den 21 september 2019

 • WAGC världsfinal 2019

  World Golfers världsfinal spelas
  den 19-26 oktober i Kota Kinabalu,
  Borneo, Malaysia.

Bäst i Sverige

I mer än två decennier har World Amateur Golfers Championship inspirerat amatörgolfare från hela världen att ta utmaningen att få spela som proffs inom sin egen hcp-klass och uppleva den stolta känslan av att representera sitt land i en VM-final. Priset till vinnarna i respektive handikappklass är att åka och spela i världsfinalen utan kostnad.

Bilden visar vinnarna i förra årets Sverigefinal på Ekerum 2018.

Världsfinaler

Besök Worldgolfers hemsida för att läsa mer om världsfinalen 2019 som spelas i Kota Kinabalu, Borneo, Malaysia, den 19-26 oktober 2019.

Priset till de fem vinnarna i Sverige-finalen, Team Sweden, är att få representera Sverige i världsfinalen, inklusive resa, boende och 6 dagars spel (2 träningsrundor och 4 tävlingsrundor).

Hitta kvaltävlingar nära dig

"Finnkampen" den 31 maj på Mauritzberg

För tredje året i rad tar vi oss an våra grannar från öst i ”Finnkampen”.

Våra andrapristagare från den svenska finalen 2018, får möta spelare från Finland i en inofficiell landskamp. I år spelas den på Mauritzbergs slott & Golf den 31 maj.

 • Mona Tumba Art

  På Monas hemsida kan du se och köpa hennes konst som är

  inspirerad av den svenska skärgården och solen i Florida.

  http://monatumbaart.se/

  mona-tumba-signature

Kvaltävlingar nära dig

Förra årets kvaltävlingar spelades på 19 platser i landet. Årets kvaltävlingar fylls på vartefter. Sverigefinalen spelas på Lydinge GK den 21 september 2019.

Läs mer

World Amateur Golfers Invitational (WAGI)

Vill du också vara med och spela i Malaysia? Det finns möjlighet att köpa din plats och vara med och spela i ett WAGI team.

Läs mer om WAGI

Sven Tumba - Founder

Sven lämnar ett arv som lever vidare. Svens motto “Sport Promotes Friendship and Business” är sedan starten 1995 mottot för World Amateur Golfers Championships.

Läs mer om Sven Tumba

Våra sponsorer

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Jag samtycker.