• Kuala Lumpor, Malaysia

    12-19 november 2022

Årets världsfinal

12-19 november 2022 i Kuala Lumpur, Malaysia

 

Världsfinalen spelas av förra årets vinnare i WAGC’s Sverigefinal.

 

Priset till de fem individuella vinnarna, Team Sweden, är att få representera Sverige i världsfinalen inklusive resa, boende och 6 dagars spel (2 träningsrundor och 4 tävlingsrundor). Under våren kommer de även att träffas för ett träningsläger över en weekend i Sverige inkl golf, kost och logi.

 

Boende: One World Hotel

One World Hotel är ett hotell med service av hög kvalitet och komfort i lyxig atmosfär. 5-stjärnigt hotell med 438-rum. Interiör med en blandning av asiatisk och västerländsk design. Deras restauranger – Cinnamon Coffee House, Zuan Yuan kinesisk restaurang, The Sphere Lounge och Poolbar & Grill, tar fram det bästa av öst möter väst.

Hotellet ligger i hjärtat av Petaling Jaya’s shoppingparadis, 12 km från Kuala Lumpur City Centrum med direkt tillgång till Bandar Utama MRT station. I anslutning finns det största köpcentret i Malaysia (7:e största i världen) 1 Utama Köpcentrum med mer än 700 butiker, biografer med 20 salonger och bowlinghall med 36 banor och andra närliggande attraktioner.

Tävlingsbanor

Tävlingarna spelas på nedanstående banor:

Kuala Lumpur Golf & Country Club

Denna golfbana i världsklass etablerades 1991 och är strategiskt belägen i Mont Kiara, bara 8 kilometer från hjärtat av Kuala Lumpur. Beläget på över 220 000 kvm av frodigt grönt landskap, är KLGCC en oöverträffad destination.

KLGCC:s ägare Sime Darby Property Berhad, som omdefinierar standarder i världsklass och klass bland golf- och countryklubbar, designade klubben för att vara en elegant och avkopplande golffristad som ståtar med förstklassiga faciliteter samt varm gästfrihet.

Kota Permai Golf & Country Club

Kota Permai är den perfekta tillflyktsorten för golf och rekreationsnöjen och erbjuder en av de bästa golfupplevelserna i Malaysia. Kända för snabba greener, den utmanande internationella 18-hålsbanan, många sportfaciliteter, mat- och dryckesfaciliteter och uppbackad av den vänligaste personal du någonsin kommer att träffa.

Kota Permai Golf & Country Club är belägen i Kota Kemuning, en exklusiv förort till Shah Alam beläget längs Kesas motorväg som förbinder staden Kuala Lumpur med den livliga hamnen Klang ca 30 minuter från Kuala Lumpur.

Glenmarie Golf & Country Club

Glenmarie Golf & Country Club (GGCC) ligger bara 13 km från hjärtat av Kuala Lumpur och har en påkostad 36-håls golfbana designad av den amerikanske handmästaren Max Wexler. Trädgårdsbanan som betraktas som en resortbana och Dalbanan känd som en mästerskapsbana ger den perfekta kombinationen av golfbanor för golfare av alla bakgrunder. GGCC är känt för både fritidsgolf och för att vara värd för internationella golfturneringar, som den hyllade EurAsia Cup.

Kelab Rahman Putra Malaysia

Kelab Rahman Putra Malaysia är ett golfparadis på mer än ett sätt. Genomsyrad av en tradition av att främja en positiv gemenskapsanda och hälsosam, sportslig goodwill, är KRPM ett skyltfönster för rekreations- och fritidssysselsättningar. Den spännande utformningen av golfbanan med sina 36 hål som sprider sig över 270 hektar av skimrande sjöar och fängslande grönska, utmanar de bästa spelarna med naturligt böljande terräng, bunkrar och unduleringar.

Våra sponsorer

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Jag samtycker.