• Årets världsfinal 2023 spelas i Phuket, Thailand

Red Mountain Golfcourse H1 fairway

Världsfinalen 4-11 november 2023

2023 års världsfinal kommer att spelas i Phuket, Thailand och vinnarna i 2022 års Sverigefinal kommer att vara med och tävla.

Bra golf, skön värme och spännande event väntar🌴.

Golfare från hela världen kommer att samlas i några dagar för att tävla på exotiska golfbanor och vara med om denna stora världsfinal.

Vi säger GRATTIS till vinnarna i Sverigefinalen 2023.

Ni kommer få spela i Världsfinalen 2024. Resmål meddelas senare.

Finnkampen avgjord!

Klubblagsvinnarna 2021 spelade Finnkampen på soliga Golf Torrequebrada (Benalmádena), Malaga, Spanien.

Det var härliga dagar med trevligt umgänge, goda middagar och så förstås golftävling på den superfina golfbanan Golf Torrequebrada. Vinnare i årets finnkamp blev Finland.

HCP regler för WAGC Swedens tävlingar

Vinnare i kvaltävling som går vidare till Sverigefinal, spelar i samma klass, och med samma HCP, som man vunnit (eller lägre). OBS! Höjning av HCP godtas inte.

En spelare kan endast vinna en kvaltävling per säsong. Det går bra att spela fler kvaltävlingar efter vinst, men resultatet räknas ej med.

För övriga som inte vunnit är det fritt fram att spela så många kvaltävlingar ni vill tills ni har er bästa dag, och vinner, och går vidare till Sverigefinalen.

Tävlingsvillkor

Träningsläger

Förutom att få representera Sverige i världsfinalen (inkl resa, boende och spel) någonstans på kontinenten ingår ett träningsläger här i Sverige. Träningslägret för årets Sverige team hölls på Trelleborgs GK.

Även en av våra kvaltävlingar 2023 spelades här.

Kvaltävlingar nära dig

Kvaltävlingar för 2023 finns över hela landet.

Håll utkik efter kvaltävlingar nära dig.

Kvaltävlingar 2023

World Amateur Golfers Invitational (WAGI)

Vill du också vara med och spela trots att du inte vunnit? Det finns möjlighet att köpa din plats och vara med och spela i ett WAGI team. Detta är det dock väldigt få platser så skynda.

Läs mer om WAGI

Sven Tumba - Founder

Sven lämnar ett arv som lever vidare. Svens motto “Sport Promotes Friendship and Business” är sedan starten 1995 mottot för World Amateur Golfers Championships.

Läs mer om Sven Tumba

Våra sponsorer

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Jag samtycker.