• Sverigefinal spelas den 25 september

Alla kvaltävlingar är nu spelade.

Har du vunnit en plats till Sverigefinalen.

Här finns information till våra finalister!

Boende i Trelleborg

Sverigefinal

World Amateur Golfers Championship Sverigefinal spelas i år på Trelleborgs GK den 25 september 2021. Vi ser fram emot alla spännande kvaltävlingar, både de individuella och årets nyhet, klubblag.

Vinnarna i Sverigefinalen, Team Sverige, får sedan representera Sverige på Världsfinalen på någon av våra kontinenter.

HCP regler för WAGC Swedens tävlingar

Vinnare i kvaltävling som går vidare till Sverigefinal, spelar i samma klass, och med samma HCP, som man vunnit (eller lägre).
OBS! Höjning av HCP godtas inte.

En spelare kan endast vinna en kvaltävling per säsong. Det går bra att spela fler kvaltävlingar efter vinst, men resultatet räknas ej med.

För övriga som inte vunnit är det fritt fram att spela så många kvaltävlingar ni vill tills ni har er bästa dag, och vinner, och går vidare till Sverigefinalen.

Välkommen till en ny golfsäsong med WAGC Sweden!

Kvaltävlingar nära dig

2021 års kvaltävlingar är avgjorda.

Sverigefinalen spelas på Trelleborgs GK den 25 september 2021.

Läs mer

World Amateur Golfers Invitational (WAGI)

Vill du också vara med och spela trots att du inte vunnit? Det finns möjlighet att köpa din plats och vara med och spela i ett WAGI team. Detta är det dock väldigt få platser så skynda.

Läs mer om WAGI

Sven Tumba - Founder

Sven lämnar ett arv som lever vidare. Svens motto “Sport Promotes Friendship and Business” är sedan starten 1995 mottot för World Amateur Golfers Championships.

Läs mer om Sven Tumba

Våra sponsorer

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Jag samtycker.